XUV opto-electronics sci.& tech(Dongguan) Co., Ltd

Nyheter

Historien om festivalen i mitten av hösten
Släpp tid: 2020-07-17 11:45:06  träffar: 16

I forntida tider dök himlen upp vid samma tid i tio dagar, och solen torkade upp och folket dog.En hjälte vid namn Hou Yi var så mäktig att han sympatiserade med det lidande folket.

Hou Yi och_;39;s hustru hette Chang& 35;39; e. Hou Yi utöver jaktkonsten, hela dagen med s in fru.Många lärda kommer för att få en lärare att lära sig konst. Hjärnan är inte korrekt. Peng Meng är också inblandad.

En dag åkte Hou Yi till Kunlundbergen för att besöka vänner för att söka Tao, till Wang mamma för ett paket odöda läkemedel.Det sägs att detta läkemedel omedelbart kan stiga upp till himlen.Men Hou Yi kan inte lämna sin fru, utan gav tillfälligt den odöda medicinen till Chang& _;39; e samling.

Chang och Briljan;39; e gömde medicinen i lådan med byrålådan.Tre dagar senare ledde Hou Yi lärjungarna ut på jakt, hjärtat av spöket Peng Meng låtsades vara sjukt, gick inte ut.Efter att Hou Yi har lett alla till att snart ge sig av håller Peng Meng ett svärd för att bryta sig in på husets bakgård, tvinga Chang& \ 35;39; e för att överlämna odöda läkemedel.

Chang& 35;39; visste att hon inte var Peng Meng& \š39;s motståndare, när krisen hon vände sig om för att öppna en skattkista, tog ut den odöda medicin som svalts.Chang och935;39; e svalt, hans kropp flöt omedelbart från marken, rusade ut genom fönstret, flygande mot himlen.

För att Chang& Briljan,39; och orolig för sin man, flög sedan till den närmaste månen från världen och blev odödlig.

På kvällen kom Hou Yi hem och pigorna grät över vad som hände på dagen.

Hou Yi var rädd och arg, drog ett svärd för att döda ondskan, Peng Meng had e redan flytt, Hou Yi var s å arg för att slå sitt bröst, ledsen, tittade upp på natthimlen för att ringa Chang och_.

Hou Yi missade s in fru, skickade sedan människor till Chang& ;39; e& grytor.39;s favoritträdgård, lägg till rökelse, s ätt Chang&sin_;39; e vanligast älskar att äta honungsfärsk frukt, distansoffer i palatset Chang och_;39; e.

Folk hörde nyheten att Chang och\\935;39; de sprang till månen för att bli odödliga, den ena efter den andra satte rökelser under månen, till den typ Chang& 35;39; de bad för en gynnsam fred.

Sedan dess tillber festivalen sedvänjor i folket.

timg.jpg

Tidigare: Beijing Tiananmen National Flag G...

Nästa: En värld ett ljus - Laser